Το ΊδρυμαΕκκλησιαστική ΣχολήΒιβλιοθήκηΖαγοροχώριαΕκθεσιακό κέντροΕιδήσειςMισθώσεις ΑκινήτωνeShop
Νέα και δελτία τύπου

ΡΙΖΑΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ: 1ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Η ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8-12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

Το 1ο θερινό σχολείο του Διιδρυματικού Διατμηματικού Προγράμμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

«Ελληνική Φιλοσοφία - Φιλοσοφία των Επιστημών», που διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Κρήτης με θέμα:

«Η Διεπιστημονικότητα στη Φιλοσοφία σήμερα», θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των σχολών της «Ριζαρείου Χειροτεχνικής Σχολής» στο Μονοδένδρι Ζαγορίου, από 8 έως 12 Ιουλίου 2022.

ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ Άδωνις Κ. Κύρου: Παρουσίαση 1/6/2022, 7μ.μ, ΕΗΜ Ιωάννινα

Πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην «Αίθουσα Κ. Κατσάρη», η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Στο Σταυροδρόμι του Αργολικού, τόμος 2ος», του κ. Αδώνιδος Κύρου, επίτιμου διδάκτορος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλους του Πολυμελούς Συμβουλίου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής. Εκ των ομιλητών στην βιβλιοπαρουσίαση, ο κ. Χρήστος Μασσαλάς π.πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλος του Πολυμελούς Συμβουλίου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής.

 

ΡΙΖΑΡΕΙΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τη διημερίδα που πραγματοποίηθηκε στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή, για τον Άγιο Νεκτάριο.

Διεξαγωγή διημερίδας εκκλησιαστικών σχολείων για τον Άγιο Νεκτάριο στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή.

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στις 7 και 8 Μαΐου 2022, στις εγκαταστάσεις της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στο Χαλάνδρι, η διημερίδα των εκκλησιαστικών σχολείων με θέμα «100+2 χρόνια από την κοίμηση του Αγ.Νεκταρίου. Η εκκλησιαστική εκπαίδευση τιμά τον Άγιο της».

Κοπή πίτας για το νέο έτος 2022 Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, παρουσία του Προέδρου και των μελών του Πολυμελούς Συμβουλίου, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής, για το νέο έτος 2022, στους χώρους του ανακαινισμένου ιστορικού κτιρίου του Ιδρύματος στη Βασ. Σοφίας 24 στην Αθήνα, που στεγαζόταν μέχρι το 2006 τα γραφεία διοικήσεως.